FOTOS

Hier vind U fotos van evenementen, herdenkingen, activiteiten en andere gelegenheden.

 

4-12-2020 Bezoek Adrie Roelofsma in het hospice van Wijchen 

4-12-2020 De Voorzitter Willem van Ballekom op bezoek bij VONK lid Adrie Roelofsma in het hospice van Wijchen waar Adrie vecht tegen terminale kanker. Het was gezellig buurten met koffie en koek (en Adrie aan de halve liter Bavaria). Was toch een leuke middag. Gelijk ook een mooi bloemstuk ter decoratie meegenomen. 

 

15-12-2021 Bezoek VONK lid Martien van Barneveld aan Adrie Roelfsma in het hospice in Wijchen 

De kameraadschap en de vriendschap blijft

1-5-2021 Interview met VONK Bestuurslid Theo Schriks over Vrijheid en 4 & 5 Mei 

Hier een interview met ons bestuurslid (Veteranenzaken) Libanon-Veteraan Theo Schriks uit Bakel en zijn zicht op Vrede en Vrijheid in het kader van de 4 en 5 Mei dagen.

29-5-2021 Kranslegging op de Amerikaanse Begraafplaats in Margraten (Limburg / NL)

Op 29 Mei j.l heeft Nellie Paulssen, onze VONK penningmeester op de Amerikaanse begraafplaats in Margraten bloemen neergelegd bij vier door haar geadopteerde oorlogsgraven. Ook was zij aanwezig namens de organisatie AEFA, een Nederlands-Amerikaanse vriendschap vereniging voor een kranslegging. Deze events zorgen ervoor dat het verleden niet vergeten word en dat vele hun leven hebben gegeven voor de vrijheid en vrede waarvan we tot op de dag van vandaag nog mogen genieten. Nellie bedankt voor je inzet. Respect.

Mei 2022 - Commandeur Nellie Paulssen

Onze Nellie is in Mei 2022 Commandeur geworden in de Belgische orde "Der Dragers van eretekens en medailles van België". Gefeliciteerd met deze bijzondere onderscheiding.