Bestuur (voorlopig)

Onze vereniging is officieel opgericht op 2-10-2020. Wij zijn notarieel geregistreerd en tevens ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.  Het (ad interim / voorlopige) bestuur bestaat uit Voorzitter (vacant), Secretaris Pieter Eijssen,  Penningmeester Nellie PaulssenAlgemeen Bestuurslid (vacant)Algemeen bestuurslid (vacant). Webmaster / FB groep Willem van Ballekom

 

VOORZITTER

Deze functie is vacant.

 

SECRETARIS

Hoi, ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Pieter Eijssen. Geboren: 12 juli 1956 te Maastricht ( voor de Hollanders onder ons dus een LIMBO) Lichting 75-5 opgekomen in de Kromhout Kazerne te Utrecht als dpl soldaat en toen een rekest ingediend om TS’r te worden, goedgekeurd en vervolgens naar Roermond voor de basis en rijopleiding, daarna weer naar Utrecht onderhoud wiel-voertuigen en toen naar Soesterberg voor onderhoud AMX (nachtmerrie) en vervolgens naar het 42 BLJ A compagnie te Seedorf na 2 jaar moest ik voor de opleiding automonteur naar het 41 herstel. Ben ook nog een periode MESS President van het beroemde Korporaals Casino geweest, al met al een periode in mijn leven die ik voor geen goud had willen missen.

 

PENNINGMEESTER

Hallo beste mensen. Ik ben  Nellie Paulssen (jaargang 1957). Ik ben een echt verenigings-mens en lid van diverse militaire verenigingen zoals de Bond van Wapenbroeders (diverse afdelingen), IMOS Sphinx Nederland, Oud-Mariniers, America Europe Friendships Association (Afd Limburg) de KMVDEMB (Koninklijke en Menslievende Vereniging der Dragers van Eretekens en Medailles van België) en diverse Veteranen-verenigingen en centra bv Geüniformeerden Ontmoetings Centrum Parkstad (GOC) en Bond van Nederlandse Militaire Oorlogs- en dienstslachtoffers (BNMO) . Voor mijn inzet heb ik een lintje in de Orde van Oranje Nassau mogen ontvangen. Heb ook geassisteerd bij de Limburgse Veteranendag in Roermond en het Indie-monument. Ik zet mij  ook in voor goede doelen bijvoorbeeld voor de vereniging La Rose Blanche Neerlandaise. Ben vanaf 2003 tot heden werkzaam in de Thuiszorg en vanaf 2010 ook werkzaam bij een gerenommeerd advocaten-kantoor.  Mijn grote hobbies zijn mijn paarden en mijn honden.

 

ALGEMEEN BESTUURSLID

Deze functie is vacant.

 

ALGEMEEN BESTUURSLID

Deze functie is vacant.