Bestuur (voorlopig)

Onze vereniging is officieel opgericht op 2-10-2020. Wij zijn notarieel geregistreerd en tevens ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.  Het (ad interim / voorlopige) bestuur bestaat uit Voorzitter Willem van Ballekom, Secretaris Pieter Eijssen,  Penningmeester Nellie PaulssenAlgemeen Bestuurslid Ger Eden. Theo Schriks Algemeen bestuurslid (Veteranen Zaken). De website word geregeld door Webmaster / FB beheerder Willem van Ballekom

 

VOORZITTER

Hallo, mijn naam is Willem van Ballekom. Jaargang 1959. Woonachtig in Eindhoven. Ik ben van lichting 77-4 en heb 6½ jaar gediend als Korporaal 1 Technisch Specialist (Monteur Zware Wielvoertuigen en Motorfietsen) bij 41 Pantsergenie in Bergen-Hohne in het toenmalige West-Duitsland. Was na mijn diensttijd werkzaam bij DAF Trucks als Monteur Motorentester, de Nederlandse Spoorwegen als Monteur Trekkend Materieel (locomotieven) en ben nu sinds 25 jaar werkzaam bij Bureau Veritas als Preshipment Inspecteur Exportgoederen.

 

SECRETARIS

Hoi, ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Pieter Eijssen. Geboren: 12 juli 1956 te Maastricht ( voor de Hollanders onder ons dus een LIMBO) Lichting 75-5 opgekomen in de Kromhout Kazerne te Utrecht als dpl soldaat en toen een rekest ingediend om TS’r te worden, goedgekeurd en vervolgens naar Roermond voor de basis en rijopleiding, daarna weer naar Utrecht onderhoud wiel-voertuigen en toen naar Soesterberg voor onderhoud AMX (nachtmerrie) en vervolgens naar het 42 BLJ A compagnie te Seedorf na 2 jaar moest ik voor de opleiding automonteur naar het 41 herstel. Ben ook nog een periode MESS President van het beroemde Korporaals Casino geweest, al met al een periode in mijn leven die ik voor geen goud had willen missen.

 

PENNINGMEESTER

Hallo beste mensen. Ik ben  Nellie Paulssen (jaargang 1957). Ik ben een echt verenigings-mens en lid van diverse militaire verenigingen zoals de Bond van Wapenbroeders (diverse afdelingen), IMOS Sphinx Nederland, Oud-Mariniers, America Europe Friendships Association (Afd Limburg) de KMVDEMB (Koninklijke en Menslievende Vereniging der Dragers van Eretekens en Medailles van België) en diverse Veteranen-verenigingen en centra bv Geüniformeerden Ontmoetings Centrum Parkstad (GOC) en Bond van Nederlandse Militaire Oorlogs- en dienstslachtoffers (BNMO) . Voor mijn inzet heb ik een lintje in de Orde van Oranje Nassau mogen ontvangen. Heb ook geassisteerd bij de Limburgse Veteranendag in Roermond en het Indie-monument. Ik zet mij  ook in voor goede doelen bijvoorbeeld voor de vereniging La Rose Blanche Neerlandaise. Ben vanaf 2003 tot heden werkzaam in de Thuiszorg en vanaf 2010 ook werkzaam bij een gerenommeerd advocaten-kantoor.  Mijn grote hobbies zijn mijn paarden en mijn honden.

 

ALGEMEEN BESTUURSLID

Hallo. Mijn naam is Ger Eden: Jaargang 1954. Woonachtig in Brunssum. Ik ben van lichting 73-3 en heb 5 jaar bij de landmacht gediend als Korporaal 1 Technisch Specialist. Eerst als cavalerist Bij Boreel het 13de Zelfstandige Verkenners Eskadron. Als AMX Monteur Lichte tank 105 mm kanon in Oirschot. Daarna bij de Technische Dienst bij 13 Herstel als Hersteller Wielvoertuigen ook in Oirschot. Na mijn diensttijd heb ik verder ook steeds gewerkt voor de overheid, en wel onder verschillende ministeries in verschillende functies, o.a. Douane, CBS. weer belastingen, na 42 dienstjaren vanwege ziekte met eervol ontslag. Sinds kort ontvang ik pensioen.

 

ALGEMEEN BESTUURSLID (VETERANEN ZAKEN)

Hallo, mijn naam is Theo Schriks, geboren op 24 augustus 1960, woonachtig in het oudste dorp van Brabant, het mooie Bakel. Afgelopen maart 2020 was ik 40 jaar in dienst. Ik ben van lichting januari 1979 (uitzending Unifil 79-80) en afgezwaaid in mei 1985. Ik heb gediend als Technisch Specialist Chauffeur Pantserrups en Wiel voertuigen, bij het 44 Painfbat Assen, 43 Painfbat Havelte en het 17e Painfbat te Oirschot. Na mijn diensttijd gewerkt bij het Korps Rijkspolitie en na het opheffen van dit korps, werk ik bij het Ministerie Van Justitie en Veiligheid, bij het agentschap Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) in diverse functies en nu, sinds 2010 als landelijk adviseur bij de divisie Forzo en Jeugd. Mijn specialisme is Bedrijfshulpverlening en Brandveiligheid (Preventie en Fire Safety Engineer). Tevens ben ik landelijk ambassadeur Veteranen van DJI. Verder ben ik actief bij het Nederlandse Veteranen Instituut als Voorlichtingsvrijwilliger en Veteraan in de klas en ben ik in mijn gemeente voorzitter van de militaire veteranen Gemert-Bakel.nt.